En İyi Yabancı Komedi Filmleri

Yerli ve yabancı komedi türlerinden sadece yabancı komedi filmleri izlemekten hoşlananlar için en güncel ve en çok beğenilen IDMb puanı yüksek filmleri sizler için derledik. Bu filmleri seçerken aile ortamında izlenebilecek türleri seçmeye dikkat ettik. Hazırsanız geniş ekran televizyonunuzun karşısına geçerek internetten veya başka bir platformdan yabancı komedi izlemeye ve stresinizi tamamen atmaya hazır olun.

The Unbearable Weight of Massive Talent (Yetenekli Bay C)

Bu film 2022 yılında vizyona giren ve baş rolünü ünlü oyuncu Nicolas Cage’nin aldığı harika bir yabancı komedi filmidir. Nicolas normalde komedi filmi çevirmezdi ama 7.6 IDMb puanı almayı başarmış bir yapıttan da anlayacağınız üzere başarılı bir iş çıkarmış. Birinin doğum gününü kutlamak için ta Meksika’ya gidecek olan kahramanımızın başına gelecekler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Keyifli seyirler.

Free Guy (Gerçek Kahraman)

Bu film de 7.2 puan almayı başarmış ve başrolünde Jodie Comer var. Konusu itibari ile ilginç sayılabilecek filmi; bilim kurgu ile komediyi harmanlamış. Bir bankada memur olarak çalışan kahramanımız; birden kendini bir dünya oyunun içinde bulacak ve komik olaylar gelişecek.

The Boss Baby: Family Business (Patron Bebek 2)

İlk serisini izleyenler büyük keyif almıştır bu animasyon filminden. Puanı 5.9 olan bu filmin kahramanı yine sanal bir karakter olan çok zeki bir bebek olacak. Animasyon türlerinden hoşlananlar keyifli zaman geçirmek için bu filmi izleyebilirler.

Yes Day (Herşeye Evet)

5.7 puan alan Yes Day filmi Jennifer Garner ve Édgar Ramírez’in başrolleri paylaştığı bir yabancı komedi filmidir. Rutin ve sıkıcı bir hayat yaşayan 2 çocuk annesi Jennifer; bir değişiklik yapmak ister bir her şeye evet diyeceği bir gün seçer. Ne olursa olsun bugün her şeye evet diyecektir. Ancak her şeye evet demek çok büyük sorunlara yol açacaktır. Keyifli bir aile yabancı komedi filmi izlemek isteyenlere güzel dakikalar geçirtecek bir film.

Love Wedding Repeat

Yabancı komedi filmleri arasında iyi bir yerde olan bu filmin teması aşk evlilik ve komedidir. Bir adam eski sevgilisini yeniden kazanmaya çalışacaktır. Başrollerini Sam Claflin ve Olivia Munn’un paylaştığı bu film 2020 yapımı bir yabancı komedi filmidir.

Yalanın İcadı / The Invention of Lying (2009)

Kaliteli bir yabancı komedi filmi izlemek isteyenler bu filmi seçebilir. Herkesin ama herkesin sadece doğruyu söyleyebildiği bir dünya var karşımızda. Hiç kimse yalan söylemiyor. Böyle bir dünya sizce nasıl olurdu? Şamata komedi ve biraz da felsefe karışımı harika bir film. Film tamamen yalansız bir dünyayı kurguluyor. Böyle bir dünyada insanlar nasıl birlikte yaşayabilir?

Kim Kiminle Nerede / Whatever Works (2009)

Kalıplarınızı yerden yere vurup kıracak harika bir yabancı komedi filmi daha. Woody Allen komedisinin kalitesini bilenler bilir, bilmeyenler ise bu filmle çok iyi bilecekler. Film New York’ta çekildi ve konusu yaşlı ve yalnız bir ateist bilim adamının, günün birinde kimsesiz ve güzel bir genç kızı evine misafir etmesi ile gelişen olaylardan ibaret. Bu yaşlı fizikçi kim bilir belki de bu genç kızla romantik bir ilişkiye girecek ve hatta bu ikili evlenecekler. Gerisini size bırakıyoruz.

EMMA (2020)

Zengin şımarık bekar ve zeki bir kız olan Emma’nın işi gücü yemek içmek ve boş yere oksijen israf etmek ve bunlar yetmiyormuş gibi insanlarla dalga geçmektir. Tam da kendine yakışır düşük seviyede bir yaşam süren EMMA evlenmeyi de hiç düşünmemektedir. Fakat günün birinde onun karşısına tüm düşüncelerini dinamitleyecek bir genç çıkacaktır.

Felekten Bir Gece (2009)

Birkaç kafadar, işi gücü bırakıp felekten bir gece çalmak için kolları sıvarlar. Ancak işler hiç de bekledikleri gibi gelişmeyecektir. Başrollerini Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Justin Bartha, Ed Helms’in paylaştığı bu filmde, eğlenmek için yola çıkan genç adamların başına olmadık işler gelecek.

Erkek Jigolo- 1999

Romantik komedi severler için başrollerini Rob Schneider, William Forsythe, Eddie Griffin, Arija Bareikis’in paylaştığı bir yabancı komedi filmi daha. 88 dakika boyunca çok güleceksiniz. Ancak bu filmi ailece izlemenizi önermeyiz.

 Aşk Doktoru (2005)

118 dakikalık yabancı komedi filminin IDMb puanı 6.6 ve filmde her role adapte olabilen Will Smith baş rolü almış. Kahramanımız insanlara aşk sorunları ilişki sorunları konusunda yardım edip gidiyorken, günün birinde kendisi de ilk defa ve sert bir kadına aşık olacak ve insanlara öğütlediği şeylerin bir etkisinin olmadığını görecek.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1