Galaxy Watch 5 Pro Özellikleri

APPLE ile yarış halinde olan Samsung bu yıl yeni bir akıllı saat üretti ve adı da Galaxy Watch 5 Pro işte bu modelin Apple akıllı saatleri ile boy ölçüşmesi akıllı saat seçiminde farklı bir seçeneğimiz olduğu anlamına geliyor. Giyilebilir teknolojiler alanında son aylarda hamle üstüne hamleler gerçekleştiren Samsung bu yeni ürünleri pazarı sallayacak gibi. Merak edilen şeylerden biri de acaba bu saat kaç dolara satılacak sorusu; hemen merakınızı giderelim; Galaxy Watch 5 Pro fiyatı 350 dolar olacak. Bazı çevreler; bu fiyatın 399 dolar olacağını haber veriyor. 50 dolar fark büyük bir fark ama kaliteli akıllı saat almak isteyenler ellerini cebine atacak.

Galaxy Watch 5 Pro Teknik Detaylar

Galaxy Watch 5 Pro özelliklerine bakarak saatin, ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını tespit edebilirsiniz. Saat 10W hızlı şarj cihazı ile dolacak ve pil kapasitesi 500 mAh olacak. Gelen bilgilere göre; EKG, sıcaklık ölçer, BMI ve kandaki oksijeni gösteren sensörleri de olacak. Tasarımı son derece şık olan Galaxy Watch 5 Pro model akıllı saatin pili oldukça iyi ve hızlı doluyor. Bu büyük bir avantaj. Tasarımı çok göz dolduracak şekilde iyi. Ayrıca Samsung bu saati, çerçevesi darbelere karşı korumalı olarak üretti. Saat wifi+ LTE destekli olacak. Saatin siyah ve titanyum gri renklerde üretilmesi bekleniyor. Saatin işletim sistemi ise ONE UI Watch 4.5 olacak. Ara yüzünün kişiselleştirilebilir olması da büyük avantaj sağlıyor. Güncellemeler arasında Trekking ve yürüyüş yapanların işini kolaylaştıracak uygulamalar var. Gelişmiş bir GPS bağlantısı da her yerde yönünüzü bulmanızı kolaylaştıracak. Söz gelimi birkaç günlük bir orman -kır gezisine çıktıysanız yanınıza power bank da alarak, saati şarj edebilir ve birkaç gün boyunca saatin teknoloji imkanlarını kullanabilirsiniz. Saat ortalama 500W olarak 2 saatte dolacaktır. 10 Watt adaptör bu açıdan iyi bir seçim oldu.

Galaxy Watch 5 Pro Rakipleri

Apple en büyük rakip ve bu şirket Apple Watch 8 modelini bu cihaza rakip olarak sunuyor. Casio’nun G-Shock Mudmaster modeli de yine Samsung’un bu kulvardaki en büyük rakiplerinden biri. Sonuç olarak tüm rakipler daha fazla teknolojiyi kullanarak daha uygun fiyatlı bir ürün sunmaya çalışırlarken, Apple bu politikayı izlemiyor. O halde Galaxy Watch 5 Pro modeline rakip olması pek mantıklı değil çünkü Apple Watch 8 fiyatı 400 dolar, Samsung ise büyük ihtimalle bu fiyattan daha düşük bir yol izleyecek.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1
Escort izmir Casibom Casibom Casibom jojobet moldebet efesbet getirbet