Asphalt 9 Legends indir

2018 yılında piyasaya sürülen Asphalt 9 Legends oyunu cep telefonlarında çalışan araba yarışı oyunudur. Bu oyun hem Android hem de iOs platformlarında çalışıyor. Ek olarak Windows, XBox ve macOS platformlarında da çalışabilen Asphalt 9 Legends oyunu multi player olarak oynanabilir. Oyunda size verilen görevi kendi aracınızla düz engebeli çukur tümsek yollarda son gaz giderek heyecanı da doruğa yükseltebiliyorsunuz.

Oyuncu isterse akrobatik hareketleri devreye alabiliyor. Her sürümünde yeni bir güncelleme getirilen Asphalt 9 Legends oyununda Touch drive güncellemesi var. Mobil cihazınızla oynuyorsanız, klasik olarak ekranı sağa sola çevirmek yerine, AI yapay zeka dönüşleri sizin yerinize sağlıyor. Sadece seyir halinde yol ayrımında siz seçim yapabiliyorsunuz.

Yarışlar kolaydan zora doğru yapılıyor. Oyunda kariyer yapmak isteyenler için de atmış üzerinde sezon var. Oyunun güzel yanı, haritalama sistemi ve her ülkenin yollarını ve iklimini birebir sanal platforma taşıması. Asphalt 9 Legends oyununda HDR desteği her şeyi daha ayrıntılı olarak görmenizi sağlar.
Pin
Pin

 Asphalt 9 Legends Paralı mı?

Ya ne olacaktı? Bedava bir şey var mı? Elbette yok. Ancak işin tadını kaçırmamak için ilk 6 oyunu rahat rahat oynuyorsunuz ve bundan sonra bilin bakalım ne oluyor? Her yarış için ya para ödeyeceksiniz ya da 5 dakika benzin deposunun dolmasını bekleyeceksiniz. Bu arada da bol bol reklam izleyeceksiniz. Para ödemezseniz reklam izlemek zorundasınız. Bu politikayı anlamış değiliz sevgili oyun severler.

Bir kişi oyuna mikro düzeyde ödeme yapmıyorsa, reklamlarda çıkanlar için potansiyel müşteri olmaz ki? O reklamları izlese de bir şey satın almayacak. Bu oyunda gerçek hayattaki gibi, her istediğiniz arabaya binemiyorsunuz. Gerçek hayatın sevimsizliğini aynen sanal aleme de taşımışlar. Eskiden böyle engeller yoktu ve herkes her istediği araca binebiliyor, sanal alemde de olsa kendini eğlendirebiliyordu. Ancak parasızlığın sert yüzü burada da kendini göstermeye başladı. Gerçek hayatta gariban olanlar; sanal hayatta da öyle kalacak gibi duruyor…

Yarışların konseptinin tekdüzeliği sıkıcı. Ayrıca Nitro kontrolü zor. Ancak grafikleri son derece başarılı bir oyun. Yol tasarımları da oldukça zengin yapılmış. Kariyer modu da kendini geliştirmek isteyenler için fırsatlar sunuyor… Eğer siz de bu oyunu merak ediyorsanız Asphalt 9 Legends indir sekmesine tıklayın ve oyunu oynamaya başlayın.
Pin

Leave a Comment

error: Content is protected !!