OnePlus Ace Pro 150 Watt Adaptör

OnePlus Ace Pro telefonu büyük bir merakla bekleniyordu ve bu modellerin tüm sürümlerinde daima sıra dışı özellikler oluyor. Mesela bu cihazın 150 Watt hızlı adaptörü var. Ayrıca Sanp Dragon GEN1 Plus hızlı işlemci de bu cihazın baba donanımlarından. OnePlus Ace Pro donanımları tam bir amiral gemisini temsil ediyor. 1080 x 2412p çözünürlük destekli 6.7 inç AMOLED ekranı 120 Hz frekansa çıkıyor. HDR10+ desteği ile gelen bu cihaz 12 GB ve 16 GB RAM versiyonları ile sunuluyor.

OnePlus Ace Pro Teknik Özellikler

Cihaz Color OS 12,01 ara yüzü ve Android 12 işletim sistemini kullanıyor. İşlemci de VC sıvı soğutma sistemi ile ısınmaktan korunuyor. OIS desteği olan 50 MP kamerası 8 MP ultra geniş kamerası ve 2 MP makro kamerası ile gelen bu canavar 8K görüntü kalitesi sunuyor. OnePlus Ace Pro çift SIM desteği, 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, GNSS, NFC ve bir USB C Tipi bağlantı noktasına sahiptir. Telefonun ayrıca hızlı tepki veren parmak izi sensörü ve çift stereo hoparlör desteği var. Makine

  • 518 dolar
  • 565 dolar
  • 637 dolar

fiyatla olmak üzere 3 farklı fiyat etiketine sahip. Neden mi? Ram ve ROM farkları yüzünden. Gelelim cihazın 4.800 mAh pilini dolduran 150 Watt adaptörüne…15 dakikada bu pil tam olarak dolar, sonra da 2 gün boyunca sorunsuz kullanıma izin verir. Daha güzeli var mı değerli okurlar? Şarj çilesini haftalarda ertelemek için, dilerseniz bir de Power Bank alın. Telefon boşaldıkça da Power Bank ile doldurun yolunuza devam edin. Gezginler için büyük bir kolaylık olacağı kesin.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1