OnePlus Ace Pro Telefon İncelemesi

Hindistan pazarında 520 dolar fiyatla satışa bu ay çıkan OnePlus Ace Pro model telefon 6.7 inç Amoled ekran taşıyor ve Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemcisi 16GB RAM elemanı 4800 amper bataryası ile amiral gemisi telefon modellerinden biri olarak bu yarışa katılıyor. Telefonu üreten şirketin diğer eski ürünleri global piyasalarda tüketiciler tarafından kabul gördü. Bu yüzden şirket akıllı telefon pazarında iyi bir yer edinmek istiyor. OnePlus Ace Pro model telefonda kullanılan donanımlara baktığımızda 520 dolar Fiyat çok yüksek değil. Ancak bazı donanımları da bu fiyata göre değil.

OnePlus Ace Pro Teknik Detaylar

Yeni bir teknoloji olan sıvı amoled ekran teknolojisi bu modelde kullanıldı. Cihazın 8.8 milimetre kalınlığı standart olan 8 milimetre kalınlığın biraz üzerinde. Buna ek olarak plastik çerçevre kullanılması bir dezavantaj olarak görülebilir Çünkü alüminyum çerçeve telefonun donanımlarının daha iyi soğumasına yardımcı olmakla birlikte estetik olarak da telefonu ön plana çıkaran bir özelliktir. Ne yazık ki bu telefon modelinde alüminyum kasa değil plastik kasa kullanılacak. Cihazın ağırlığı 203 gram kasa renkleri yeşil ve siyah olarak tasarlandı. Cihazın 6.7 inç Amoled ekran çözünürlüğü 1080 x 2412 piksel olarak karşımıza çıkıyor. Bu ekranı korumak için koruma katmanı olarak Gorilla Glass 5 kullanılıyor; ekranın 120 Hertz resim yenileme yeteneği var ve bütün gövdeye oranı % 87.9 olarak dizayn edilmiş. Ekran 950 nit parlaklık seviyesini görüyor.

Makinede kullanılan Snapdragon 8 Gen 1 Plus model işlemcinin 1 çekirdeği 3.19 GHz frekansa çıkabiliyor. Diğer 3 çekirdek 2.75 GHz frekansta çalışırken arka planda çalışan yardımcı çekirdekler 1.80 GHz frekans bandında çalışıyorlar. Görüldüğü gibi çok hızlı çalışan güzel bir işlemcisi var elbette bu işlemciye destek olacak Adreno 730 model grafik İşlemci de donanımlar arasında yerini alıyor. 16 GB RAM ve 12 GB RAM olmak üzere 2 farklı versiyonu bulunan OnePlus Ace Pro model telefonun aynı zamanda 512 GB Rom ve 256 GB Rom versiyonları da var.

OnePlus Ace Pro model telefonun arkasında 3 adet kamera bulunuyor, kameralar 50 megapiksel geniş kamera 8 megapiksel Ultra geniş kamera 2 megapiksel Makro kamera olarak sıralanıyorlar, bu kameraların birlikte çalışarak ortaya koyduğu video çözünürlüğü maksimum 4K 30 FPS olabilmektedir. Bu da düşük bir performans…

OnePlus Ace Pro model telefonun 4.800 mili amper bataryasını biraz abartılı olarak 150 watt şarj cihazı dolduracak. Bu telefonda kablosuz şarj teknolojisi kullanılmıyor bu da bir dezavantaj olarak görülebilir. Bütün telefonlarda olduğu gibi standart ivme ölçer yakınlık Pusula jiroskop sensörleri bu cihazda da yerini almış.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1