Kombine Bilet Nedir?

Kombine bilet nedir? Nasıl alınır? En çok merak edilen soruların başında gelmektedir. Gerek futbol maçları gerek basketbol maçları olsun günümüzde olduğu kadar son 100-150 yıllık bir zaman diliminde maçlar herkesin eğlence kaynağı olmuştur. Her futbol maçlarının bilet fiyatları değişiklik gösterir. Büyük takımların bir maçını stadyumda izlemek isterseniz bu bedel size 50 lira ile 2000 lira arasında mal olabilir. Taraftarlar da bu ücretleri ödeyerek takımlarına destek olurlar ve maçı yakından izleme fırsatı bulurlar.

Kombine Bilet Alınca Ne Olur?

Sene boyunca olacak tüm maçları aynı koltuktan izleyebilme şansı veren bilete kombine bilet denir. Kombine biletler yarım sezonluk ya da birkaç maçlık olabilse de neredeyse tüm sezonu kapsamaktadır. Takımın kendi maçları istisnalar olmadığı sürece bu bilete dahildir. Takımın sezon içinde ne kadar maç yapacağı ve uluslararası organizasyonlarda yer aldığı durumlar da bu bilet fiyatı üzerinde etkendir. Buna örnek verecek olursak da Denizlispor’un kapalı tribündeki kombine bilet fiyatı 250 lirayken Galatasaray Futbol takımının kombine bilet fiyatı ise neredeyse 1000 lira civarındadır. Buradaki fiyat farkının nedeni ise ligin seviyesi ve GS stadyumunun Denizlispor stadyumuna göre daha gelişmiş olmasıdır.

Kombine Bilet Nedir Nasıl Alınır?

Kombine bilet nasıl alırım diye merak eden taraftarlar için eğer passolig kartınız var ise passo.com.tr üzerinden kombine bilet satın alabilirsiniz. Satın alma esnasında ise kartınıza otomatik olarak kombine tanımlaması yapılacaktır. Eğer passoling kartınız yoksa da passolig.com.tr üzerinden Passolig GS kombine kart başvurusunda bulunabilirsiniz. Passolig kartı ise kişiye özel olup üzerinde kişinin ismi soy ismi ve TC kimlik numarası yazan bir karttır. Taraftarların maça girmelerini sağlayan sportif kimlik kartı olarak geçer.

+1 Bilet Kombine Ne Demek?

Sezon boyunca spor karşılaşmalarında giriş hakkı tanıyan bilettir. Deplasmana girme hakkı tanımaz. Yalnızca takımın kendi evindeki maçlara girmeyi sağlar. Aynı zamanda kombine biletler öğrencilere de indirimli olarak resmi sitelerde veya satış noktalarında satılır ve sınırlı sayıda üretilir.

Kombine Ne İşe Yarıyor?

Kombine bilet ne işe yarıyor? Taraftarlar arasında en çok merak edilen sorulardan bir tanesidir. Kombine bilet, sene boyunca oynanacak olan tüm maçlarda aynı koltuktan maçı izleme şansı tanır. Kombine biletler birkaç maçlık ya da sezonluk olabilse de genel olarak tüm sezonu kapsar. Kombine bilet sahibi kişi transferi yaptıktan sonra kendine yeni bilet alabilir.

Leave a Comment

error: Content is protected !!