Çekim Yasası Nedir?

Çekim yasası nedir sorusunun cevabı genç yaşlı kadın erkek herkes tarafından merak ediliyor. Çekim yasası düşünce gücü ile nesnelere hükmetme yasasıdır. Örnek vermek gerekirse; çok korkulan bir durumu sürekli düşünmek; evrene bir negatif mesaj sinyal yollar. Beynimizden çıkan alfa beta gama frekans bandından yayılan dalgalar; evrenin kozmik havuzunda anlamlandırılır.

Evren insanların beyninden yayılan bu dalgaları; gerçek hale dönüştürerek dalganın kaynağına geri yollar. Çekim yasası uzak doğu bilgeleri tarafından bin yıllardır biliniyor. Ancak batılı sahte gurular; bu bilgileri yarım yamalak alıyorlar ve konuyu tam kavrayamadan, bu konuda ahkam kesmeye çalışıyorlar. Örneğin parayı çok düşününce paranın bir şekilde önünüze geleceğini iddia ediyorlar. Çekim yasası isimli bir belgesel birkaç yıl önce tüm dünyada yayınlandı ve çok ilgi gördü. Bu belgesel çekim yasası konusunda açıklık getirmeden; düşünceler nesnelere dönüşür sloganı ile milyonlarca insanı kendine çekti. Hatta bu belgeselin kitabı bile yazıldı. Kişisel gelişim alanını sömüren binlerce insan; bu konuda kendini yetkili görerek; insanlara düşünce gücü ile nasıl para çekebileceklerini öğretmeye çalıştılar.

Pin
Çekim yasası nasıl doğru kullanılır?

Çekim yasası nasıl doğru kullanılır?

Bir düşünce sinyali, hiç kesilmeden sürekli olarak yayınlanırsa, evren bunu bir şekilde algılar. Sonra da buna cevap verir. Niyetin olumlu ya da olumsuz olması evrenin gizli sistemleri tarafından önemsenmez. Bu sinyal bir korku olabilir. Ya da bir zenginlik dileği olabilir. Hayatınızda çokça karşılaştığınız, ekonomik sınıf atlayan insanlar vardır. Hiçbir çaresi yokken; birkaç sene içinde milyonlarla oynamayı başaran ve hayaline erişen insan profilini modellemek; herkesin harcı değildir. Çünkü ünlü Hintli düşünür Maharaj der ki; “ Arzularınız yeterince güçlü ise; evren bunlara karşılık verir. Ancak siz, arzu ettiğiniz şeyi hak etmelisiniz. Eğer bunu hak etmemişseniz; evren size hemen cevap vermez.” Bu da sizde şu duyguyu uyandırır. Benim dualarım kabul olmuyor! Eğer arzularınız bir türlü gerçekleşmiyorsa; arzularınızın şiddetine bakın ve bu arzuyu gerçekleştirmek için yeterli potansiyeliniz olup olmadığına bakın!

Çekim Yasası gerçekten var mı?

Çekim yasası gerçekten vardır, ancak batılı sahte guruların pazarladığı şekliyle değildir. Bunun için dünya malına olan bencilce aşk; büyük bir engeldir. Kişi bir şeyi dilediği zaman, diğer insanların da hayrını gözettiği sürece; dileği gerçekleştirilir! Fakat bencilce istekler; evrenin sert direnci ile karşılaşır. Evrenin yararına olan dileklerin gerçekleşmesi çok daha kısa sürer.

Çekim yasası nedir ve nasıl yapılır?

Maharaj şunu da ekliyor! Gerçekten istemeyi bilenler, arzularını gerçekleştirirler. İstemeyi bilmek bilgelik gerektirir. Sabırsız çocuklar gibi istemek, gerçek istemek değildir! İstemeyi bilmek; olgunluk gerektirir. Bir şey istediğinizde evrenin hayrını ve iyiliğini gözetmeniz gerekir. O yüzden bencilce istekler; çekim yasasında çalışmazlar.

Dinimizde çekim yasası

Dinimizde bu konu hakkında pek bir bilgi olmamakla beraber; yüce Rabbimiz ( c.c) şöyle buyurur: “ O dilemedikçe siz dileyemezsiniz!” (Tekvir,81/29) Bu ayeti kerime, anlayanlar için yeterince açıklayıcı olmuştur sanıyoruz. Yani istemek de bizim elimizde değildir. Uzak doğu bilgelerinin farkında olmadan anlattıkları şey neydi? İstemeyi bilmeyene evren bir şey vermez! Evrenin çalışma prensibine kuantum düzleminden baktığımızda; atom altı parçacıklarının da enerjiden meydana geldiğini görüyoruz. Gözlerimizle göremediğimiz dev enerji dalgaları evrenin çekirdeğinde, yönetici olarak çalışıyor. Bu enerji dalgalarının gizemi yavaş yavaş çözülüyor. Sistemin muazzam bir işleyişi var. Yapılan her bir iyilik, dönüp dolaşıp sahibini buluyor. Yapılan her kötülük de yine kozmik bilgi havuzunda birikiyor ve zamanı -sırası geldiğinde sahibine ulaşıyor. Bu ulaşım yıllar on yıllar da alabilir. Ancak denge hiç bozulmuyor değerli okurlar.

Leave a Comment

error: Content is protected !!