World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz oyunu mobil cihazlar ve Steam için ücretsiz olarak indirilebilir. Bu tank savaşı oyununu tüm tank savaşlarını seven oyuncular çok seviyor. Bu oyun, tankınızı kontrol etme, silahlarınızı kişiselleştirme ve hatta arkadaşlarınızı toplama imkanı da sunuyor.
Pin

World Of Tanks Blitz İyi Bir Oyun mu?

World of Tanks Blitz, akıcı, hızlı oynanışa sahip ve multi player olarak oynanabilen bir tank oyunudur. World of Tanks oyununda çok zengin tank çeşitliliği olmasa da oyunun temel mekaniğini sağlam tutmayı başarıyor. Örneğin, aynı tankı aynı anda birden fazla rakiple savaşmak için kullanabiliyorsunuz, bu da tankın bir üst modeline geçme zahmetinden kurtarıyor. Benzer şekilde, bir klana katılabilir ve turnuvalarda ve ödüllü Savaşlarda rekabet edebilirsiniz. Bu çok oyunculu oyun görsel olarak da oldukça etkileyici ve görselleri FPS ile dengelemek için manuel ayarlar kullanılabilir.

Oyun, sanal altın kazanmayı ve tanklarınızı geliştirmeyi kolaylaştıran bir sisteme sahiptir. Oyunda ilerledikçe daha fazla deneyim puanı kazanıyorsunuz. Para da kazanarak yeni tanklar ve kuleler alabiliyorsunuz, bitmedi, tankınızı daha etkili hale getirmek için çeşitli öğeleri satın alabilirsiniz.
Pin

World of Tanks Blitz Popüler Bir Savaş Oyunudur

World of Tanks Blitz Oyununda bir iletişim sistemi olmamasına ve dengeleme sorunlarına yatkın olmasına rağmen, orijinal World of Tanks hayranları için yine de iyi bir seçimdir. Çok sayıda tank birimi ve sayısız yükseltme ile World of Tanks Blitz oyunculara temel bir oyun deneyimi sunmaktadır. World of Tanks Blitz çoğunlukla olumlu eleştirilere sahip olsa ve orijinal World of Tanks oyununun başka bir versiyonudur. Premium oyuncular için, ayrıcalıklar var. World of Tanks Blitz, kullanıcıların diğer oyuncularla savaştıran bir aksiyon oyunudur. Oyun ilk başladığınızda biraz zor gelecektir ve oyunu nasıl oynayacağınızı öğrenmek için biraz zaman harcamanız gerekir. Temel bilgilerde ustalaştıktan sonra, oyun sorunsuz ve daha zevkle oynanabiliyor. World of Tanks Blitz, oyununda savaşlar daha kısadır ve sadece yedi dakika sürer, bu da ortalama bir çevrimiçi oyundan daha kısadır. Ayrıca sınırlı sayıda tank var, işgal edeceğiniz ülke sayısı da üçtür.

World of Tanks Blitz oyununda tank savaşları farklı haritalarda gerçekleşir ve ekip stratejisine ve çevre bilgisine bağlıdır. Oyuncular Normandiya’da, II. Dünya Savaşı’nın başında veya kıyamet sonrası bir Wasteland’da savaşıyorlar. İndirmek için tıklayın.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1
Escort izmir Casibom Casibom Casibom jojobet moldebet efesbet getirbet