Türkiye’de Vizesiz Gidilebilecek Ülkeler

Türkiye’den vizesiz gidilebilecek ülkeler var, bu ülkelere giderek hem gezebilir hem de yeni iş imkanlarını kovalayabilirsiniz. İster çalışmak için gidin ister turist olarak gidin; size değişik fırsatlar sunan ve vizesiz girişe izin veren ülkelerde hayatınıza yeni bir rota çizmek için giderek şansınızı deneyebilirsiniz.

  • Türkiye’den Kimlikle Gidilen Ülkeler
  • Türkiye’den Gidilebilecek Ülkeler
  • Türkiye’den Kimlikle Gidilebilen Ülkeler
  • Türkiye’den Vizesiz Gidilebilecek Ülkeler
  • Türkiye’den Vizesiz Gidilebilen Ülkeler

Türkiye Vizesiz Gidilebilecek Ülkeler

Antigua ve Barbuda kuzey ABD’de yer alıyor ve Vizesiz 90 Gün kalabileceğiniz bir yer. Arjantin Güney Amerika yer alan bir ülkedir ve bu ülkeye Vizesiz girerek 90 Gün kalabiliyorsunuz. Arnavutluk da vizesiz girilen bir ülke Avrupa ülkesi olan Arnavutluk Vizesiz 90 Gün kalmaya müsaade ediyor. Azerbaycan vizesiz girebileceğiniz bir kardeş ülkedir ve bu ülkede vizesiz 90 Gün kalabilirsiniz. Bahamalar kapıda vize uygulayan bir ülke ve Kuzey Amerika’da yer alıyor. Bu ülkede 240 gün kalabilirsiniz. Bahreyn online vize veren bir ülke olarak 30 gün ülke sınırları içinde kalmanıza izin veriyor. Vizesiz girerek 180 gün kalabileceğiniz bir ülke de Barbados’tur. Belarus-Beyaz Rusya vizesiz 30 Gün kalmanıza izin veriyor. Belize Kuzey Amerika’da yer alıyor ve Vizesiz 90 Gün kalabileceğiniz güzel bir yer. Birleşik Arap Emirlikleri Online Vize uygulaması ile 29 gün kalmanıza izin veriyor.

Kapıda Vize, Online Vize Ve Vizesiz Olarak Giriş İzni Veren Diğer Ülkeler

Cape Verde Afrika’da yer alıyor ve kapıda vize uygulaması olan bir yer olarak 1 ay kalmanıza izin veriyor. Dominik Cumhuriyeti Kuzey Amerika’da yer alıyor ve kapıda vize uygulaması ile 30 Gün ülke sınırları içinde kalmanıza izin veriyor. Sonrasında ise vize yenilemeniz gerekiyor. Yani çıkış yapıp tekrar giriş yapmanız gerekiyor. Ekvador, El Salvador da vizesiz 90 gün kalabileceğiniz yerlerdir. Ermenistan hem online vize hem de kapıda vize uygulamasına sahip ve ülke size 21 gün izin veriyor. Gürcistan vizesiz girip 1 yıl kalabileceğiniz bir ülke. Hong Kong da vizesiz 3 ay kalabileceğiniz bir Asya bölgesi olarak hem ticari açıdan hem de turistik açıdan tercih edilebilir. Kıbrıs vizesiz girebileceğimiz yavru vatan, 90 gün kalma izni veriyor. Makedonya da Avrupa ülkesi olarak 90 gün vizesiz giriş yapabileceğiniz bir ülke. Venezuela Güney Amerika’da yer alıyor ve bu ülkeye vizesiz giriş yaparak 3 ay kalabilirsiniz.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1
Escort izmir Casibom Casibom Casibom jojobet moldebet efesbet getirbet