Samsung Galaxy Z Fold 4 Heyecan Verecek

Samsun merakla beklenen 2022 yılının en güzide akıllı telefon modeli olan Samsung galaxy z fold 4 modelini tanıttı. Bu cihazı özel yapan bir tek donanım yok hepsi birer birer cihazı özel yapmakta.Cihazda bir önceki modele göre çok çok önemli yükseltmeler ve eklemeler var diyemeyiz. Daha fazla ayrıntıya inmek için içeriğimizin devamını okuyun.

Samsung galaxy z fold 4 teknik detaylar

6.2 inç ekranı daha geniş ve çözünürlüğü de 2316 x 904 piksele yükseltilen bu yeni canavar, 7.6 inç dinamik amoled bir ekran daha taşıyor. Bu ekranın da çözünürlüğü 2176 x 1812 piksel ve hdr10+ desteği bulunuyor. Saniyede 120 kare hızına erişen berrak ve yüksek çözünürlüklü ekranı çok seveceksiniz. Samsung galaxy z fold 4 ıpx8 sertifikası aldı ve bununla havuza girebilirsiniz. yani 1,5 metreye kadar izniniz var ve süreniz 30 dakika.

3 katına kadar kayıpsız büyütme yapabilen kameraları 50 mp 12 mp ve 10 mp olarak sıralanıyorlar. Buna ek olarak kayıplı büyütme olan dijital yakınlaştırma yeteneği 30x kadardır. Ses sistemi tabi ki Samsung’dan beklendiği gibi mükemmeldir. Ara yüzü android 12 olarak seçilen bu cihazın büyük ekranında 3 farklı uygulamayı çalıştırabilirsiniz. qualcomm snapdragon 8 plus gen 1 işlemcisi sayesinde çok hızlı konforlu bir kullanım imkanı sunuyor. 1 TB disk alanı ve 12 GB ram bu cihazın en üst versiyonunun donanımlarıdır. Katlanabilir ekranlı telefonun ilginçtir 4.400 mah bataryası var. Daha büyük bir pil koymamışlar. Bu pili de 25 watt adaptör 60 dakikada dolduracak. E tabi olmasa ayıp olurdu, bir de kablosuz adaptörü (15 watt) bulunuyor.

Samsung galaxy z fold 4 fiyatı

Şimdi de geldik işin en tatlı bölümüne. bu kadar yüksek konfor sunabilen katlanabilir ekranlı samsung akıllı makinesinin yani samsung galaxy z fold 4 fiyatı 1.800 dolar. Evet evet, geçen yıl bu paraya araba alınabilirdi. hatta büyük ekran 2 tane tv ancak bu en temel versiyonunun fiyatıdır. Bir de 1 tb 12 gb versiyonu var ki onun da fiyatı 2.160 dolar. Hem de sadece Hindistan fiyatı bu. Ülkemize gelene kadar 2.500 doları bulabilir. Görüldüğü gibi “tadından yinmez” (!) değerli teknoloji severler.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1