Samsung Galaxy S23 İçin Hazırlıklar Tamam

Samsung şirketinin merakla beklenen eni akıllı telefon modeli Galaxy S23 için sızdırılan bilgilere göre firma bu cihazda Exynos işlemci kullanmayacak. Bilindiği gibi Snap Dragon çekirdek frekansları daha yüksek bantlarda çalışıyor ve saat hızı çok iyi. Bu da kullanıcıya hızlı kullanım konforu sunuyor. Exynos için aynı şeyi söylemek zor. O yüzden Samsung bu cihazda Snap Dragon 8 GEN 2 çipini tercih edecek. İşlemcide enerji verimliliği ve güç en önemli iki parametredir. Her ikisinde de Snap Dragon ile yarışacak bir işlemci yok. Samsung ürünlerini üretirken; her coğrafya için farklı donanımlar kullanıyor ama Galaxy S23 için global çapta tek bir versiyon üretecek.

Galaxy S23 Elit Özellikler

Amiral gemisi bu cihazın 2022’deki teknolojinin en son çıkan donanımları ile donatılması zaten beklenen bir şeydi, Samsung şirketi de meraklılarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir sağlam bir şirket olduğundan 450 megapiksel kamera gibi dudakları uçuklatacak çok önemli bir kamera donanımı ile geliyor. Bu kadar yüksek çözünürlüğe sahip kamera üretildi mi bilinmiyor ve bazı çevrelere göre bu mümkün değil. Ancak Samsung bu teknolojiye çoktan sahip olmuş olabilir. Bu donanımı beslemesi için de en az 5.000 mAh kapasiteli bir enerji kaynağına ihtiyaç var. Söylentiye göre Samsung S23 modelinin pili 5.000 mAh olacak. Ancak bu yeterli değil bir de bu pili çok hızlı dolduracak bir adaptör de lazım. Şirket bunun için de 45 Watt adaptör düşünüyor.

Samsung Galaxy S23 Özellikleri

Snap Dragon 8 GEN 2 işlemcisi; oyun severleri de çok sevindirecek. Bu kadar yüksek kapasiteli işlemcinin her tür zorlu işlemin altından kalkabileceğini biliyoruz. Bu işlemci hararetle çalışacak bir GPU ile de desteklenecek. Ayrıca soğutma sisteminin de alışılagelmiş klasik sistemlerden farklı olarak su soğutmalı olması bekleniyor. 1 TB ROM disk 16 GB ram geçici bellek elemanı; 6.80 inç ekran bu cihazın diğer donanımları olacak şeklinde güçlü tahminler var. Samsung Galaxy S23 özellikleri arasında çift SIM desteği, ultrasonik Parmak izi sensörü, ivmeölçer, cayro, yakınlık, pusula, barometre sensörleri de diğer aparatları arasında olacak. 229 gram ağırlığa sahip olacak olan Samsung Galaxy S23 dünyanın en iyi telefonları arasında olacak. şirket bu telefonun alüminyum kasası için Grafit, kırmızı, gök mavisi, süt beyaz, bordo, yeşil ve siyah renklerini kullanacak. Dinamik AMOLED ekranın 129 Hz saniyede 120 kez resim yenileme yeteneği ile beraber 1750 nit parlaklık derecesi ve 1440 x 3080 piksel çözünürlüğü olacak.

Samsung Galaxy S23 Fiyatı

Merakla beklenen dünyanın en iyi cihazının yani Samsung Galaxy S23 modelinin fiyatı 1050 EUR olarak belirlenecek. Evet oldukça yüksek bir fiyat ama kullanılacak donanımları hesaba kattığınızda ve tabi Samsung devinin güvencesini hesaba kattığınızda bu paraya değer.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1