Rüyada Kedi Görmek

Rüyada kedi görmek, bazı rüya tabircilerine göre iyi bazılarına göre ise kötü yorumlanmaktadır. Genel anlamda rüyanın görülme şekline göre de değişiklik göstermektedir. Rüyada kedi görmek, genel olarak kadın bir düşmana işaret etmektedir. Eğer rüyayı gören kişi bir kadın ise rüya sahibinin kısmetinin kapalı olduğuna delalet eder. Rüyada kedi görmek genel anlamda farklı şekillerde yorumlanır.

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir Diyanet?

Evcil hayvanlar içinde en sevimli olanları kedilerdir. Bazı rüya sahipleri tarafından merak edilen rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Sorusunun cevabını inceleyecek olursak, rüyada kedi görmek kişinin bir evlat sahibi olacağına delalet eder. Rüya tabirleri bu şekilde yorumlamaktadır. Fakat rüyayı gören bir kadın ise rüya sahibinin bazı sıkıntılar yaşayacağı anlamına gelir. Kedi gördüğümüz zaman rüyalarımıza genel anlamda olumlu yorumlar katabiliriz. Siyah kedi yalnızca düşman olarak ifade edilir. Onun dışında kedi görmek bazı rüya tabircilerine göre oldukça olumlu bir şekilde yorumlanır. Siyah kedi gördüğünüz zaman çevrenizdeki olan kişilere dikkat etmenizde fayda olacaktır.

Rüyada Birden Fazla Kedi Görmek Ne?

Rüyada birden fazla kedi ve özellikle de rüyada beyaz kedi görmek iş hayatında yaşanacak olan sıkıntılara işaret eder. Eğer rüyada birden fazla kedi görüyorsanız rüya sahibinin sahip olduğunu değerli bir malını veya eşyasını kaybedeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Aynı zamanda kedi görmek rüya sahibinin beklediği bir haber ile çok sevineceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Evin İçinde Kediler Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada evin içinde kedi görmek ise hane halkında yaşanacak olan tartışmalara delalet eder. Rüyada kedi görmeyi rüya tabircileri farklı şekilde yorumlar. Rüya tabircilerine göre rüyada kedi görmek sizin arkanızdan iş çeviren bir kişi ile karşı karşıya geleceğinizi ve bu kişinin tüm foyasını ortaya dökeceğinizi gösterir. Rüyada yavru kedi görmek ise çevrenizdeki birkaç kişinin size karşı olumsuz tavırlar sergileyeceği anlamına gelir. Rüyada siyah kedi görmek çevrenizde size doğru yaklaşan sinsi bir düşman anlamına gelir. Kedi genel anlamda düşman olarak yorumlanır. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin etrafındaki kişiler tarafından da güven kazanacağı anlamına gelir. Rüyada eve kedilerin girdiğini görmek ise başaracağınız bir işte takdir alacağınız ve bu iş karşısında tekliflere açık olacağınız anlamına gelir. Genel olarak rüyayı farklı şekillerde yorumlamak doğru olur. Çünkü görüldüğü şekillere göre rüyalar yorumlanmaktadır.
buraya tıklayarak “Astroloji ve Rüya Tabirleri” konulu kategorimizden makalelerimizi okuyabilirsiniz.

Leave a Comment

error: Content is protected !!