Rus siyaset bilimcisi Alexander Dugin’in Kızı Öldü

Rusya -Ukrayna savaşının perde arkasındaki akıl verici profili olarak bilinen Rus siyaset bilimcisi Alexander Dugin‘in kızı bu sabah arabasının patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Rus siyaset bilimcisi Alexander Dugin’in kızı bu sabah babasının aracını kullanmıştı. Babasının onunla gitmekten son anda vaz geçtiği de gelen haberler arasında. Patlamanın Moskova’da gerçekleştiği belirtiliyor.

Rusya -Ukrayna savaşının perde arkasındaki akıl verici profili olarak bilinen Rus siyaset bilimcisi Alexander Dugin’in kızının ölmesi akıllara suikast şüphesini getiriyor.

CNN tarafından verilen bilgilere göre Putin’in sağ kolu olan Alexander Dugin, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasının arkasındaki fikir babası olarak lanse ediliyor.

Patlamanın ardından bir anda alevler içinde kalan araçtan Alexander Dugin’in kızı ölü olarak çıkarıldı. Ölen kişinin babası gibi bir siyaset bilimci olduğu açıklandı.

Gelen açıklamalara göre araca bomba yerleştirilmesi ve aracın Alexander Dugin’e ait olması hedefin kızı değil kendisi olduğunu gösteriyor.

Leave a Comment

error: Content is protected !!