Philips Airfryer

Teknolojinin ilerlemesi mutfaklarda kullandığımız cihazların fonksiyonlarını arttırdı ve işimizi son derece kolaylaştırdı. Philips Airfryer Fritöz işte bu kolaylığı sağlayan harika bir makine. Patates kızartması başta olmak üzere balık kırmızı et, beyaz et patlıcan biber ve aklınıza gelebilecek her tür kızartmayı Philips Airfryer Fritöz ile yapabilirsiniz. Makineyi alır almaz, makine üzerindeki barkodu cep telefonunuza okutarak; kullanımla ilgili tüm bilgileri anında telefonunuza indirebiliyorsunuz. Bütün yemek pişirme metotları bir anda cep telefonunuza iniyor ve siz kurallara uygun şekilde bu fritözü kullanarak harika yemekler pişirebiliyorsunuz.

Pin

Philips Airfryer Fritöz Nasıl Kullanılır?

Önce aç- kapa düğmesi ile makineyi açın
Sıcaklık ve zaman ayarını yapın
Yiyecek buzlu ise buz çözme özelliğini kullanın
Ortadaki düğmeye basarak çalıştırın

Philips Airfryer Fritöz ile Patates Kızartma

Patateslerinizi pişirmeye hazır hale getirin
Makinenin altındaki kolu kendinize çekin ve tepsiyi çıkarın
Bütün hazneler çıkabiliyor ve kolayca yıkanabiliyor
Patatesleriniz doğrayın ve bir tepsi için bir yemek kaşığı yağ kullanın
Patatesleri tuzlayın
Ardından fritözün tepsisine yerleştirin
15 dakikada patatesler pişecektir 200 derece

Philips Airfryer Fritöz Avantajları Nelerdir?

Bu fritöz hem ucuz hem uzun yıllar kullanabileceğiniz bir makinedir. Geleneksel fritözlerden farkı; tepsiyi yağla doldurmaya gerek olmamasıdır. Dijital buz çözme, derece ve süre ayarını dilediğiniz gibi yapma imkanı veriyor. Böylece pişireceğiniz yemeklerin çeşitliliği artıyor. Diğer fritözlere göre Philips Airfryer Fritöz kesinlikle daha pratik ve kolay temizleniyor. Philips Airfryer Fritöz diğer fritözlerden daha az enerji harcıyor.

Pin

Philips Airfryer Fritöz Ne Kadar elektrik Harcar?

Philips Airfryer Fritöz saat başına 2.200 Watt veya 2.2 kW enerji harcar. Bu da 15 dakika için 550 Watt eder. 1 porsiyon patates kızartması size 75 kuruş elektrik enerjisine mal olur. 1 saat boyunca çalıştırdığınızda 2.2 x 1,5 TL = 3.3 TL ödersiniz. Her gün birer saat çalıştırırsanız da ödeyeceğiniz apara 99 lira olacaktır.

Philips Airfryer Fritöz Fiyatı

Amazon Sitesinde  Philips Airfryer Fritöz Fiyatı   2.351 TL
Gratis sitesinde Philips Airfryer Fritöz Fiyatı         2.399 TL
PTT AVM sitesinde Philips Airfryer Fritöz Fiyatı   2.448 TL
N11.com sitesinde Philips Airfryer Fritöz Fiyatı    2.456 TL
MediaMarket sitesinde Philips Airfryer Fritöz Fiyatı 2.599 TL

Philips Fritöz Hangi Yemekler Yapılır?

Kekten tutun, tavuk kanadına kadar, tüm yemekleri yapabilirsiniz. Tepsisine yağ koymanıza gerek yoktur. Pişireceğiniz yemeği yağlayıp hazırladıktan sonra hazneye yerleştirin ve zaman- sıcaklık ayarını yapın. Cihazınız garantilidir, kullanım ömrü hakkında gelen sorular da olmaktadır. Temiz kullanırsanız bu fritöz sizi 7 yıl götürür.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1