Munamar Beach Residence

Yaz tatilini geçirebileceğiniz her şey dahil konsepti ile hizmet veren Munamar Beach Residence tatilinizi Marmaris’te geçirmek istiyorsanız birinci tercihiniz olabilir. İçmeler bölgesinde yer alan bu otel 6850 metre kare alana kurulmuş geniş havuzlu, sınırsız alkollü ve alkolsüz içecek sunan barı, deniz manzaralı odaları ile sizlere mükemmel bir tatil deneyimi sunacak. Yaz tatillerini ister yalnız başınıza ister ailenizle geçirin, mutlaka her şey dahil konsepti sunan otelleri tercih etmeniz sizi sürpriz masraflardan kurtaracaktır. Otelin denize sıfır olması, odaların bir kısmının denize bakması, açık ve kapalı havuzu, açık büfesi bu oteli tercih edilebilir kılıyor.

Munamar Beach Residence Otelde Tatil Keyfi

Dondurma, ithal içecekler ve şaraplar ve meyve suları sabah saat 10’dan gece saat 24’e kadar ücretsiz veriliyor. Aynı konsept yiyecekler için de geçerlidir. Bu saatlerin dışında kalan zamanlarda yiyecek ve içecekler her şey dahil konsepti dışındadır.

Munamar Beach Residence açık büfe salonu 150 kişilik olup, misafirlere kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemekleri verilmektedir. Her akşam canlı müzik aktiviteleri düzenleyen bu otelde evcil hayvan yasak. Verilen hizmetler arasında ücretsiz özel plaj, araç kiralama hizmeti, internet, TV, doktor hizmeti gibi hizmetler bulunuyor. Munamar Beach Residence oteline giriş yaptığınız ilk gün mini barda sunulan su tamamen ücretsizdir.

Otelde sabah kahvaltısı 7.30’da başlar ve saat 10.00’a kadar devam eder. 2.5 saat sonra da öğle yemeği yine açık büfe olarak başlar saat 14.00’da biter. Akşam yemeği ise saat 19.00’da verilir akşam 21.00’da sona erer. Müşterileri diğer insanlardan ayırmak için resepsiyonda verilen bileklikler kullanılır. Munamar Beach Residence otelde sıcak ve soğuk içecekler de “her şey dahil” konsepti ile sunulur. Bu da belirli saatleri kapsar.

Marmaris Otel Fiyatları 2022

Bu süre sabah 10 akşam 24 olarak düzenlenmiştir. Sahili 120 metre uzunluğunda olan bu otelin kendine ait kum plajı bulunmaktadır. Marmaris’e mesafesinin sadece 8 km olması ulaşım kolaylığı açısından bir avantajdır. Otelin hava alanına mesafesi ise 100 km’dir. Marmaris otel fiyatları olarak arama yaptığınızda çoğu aracı acente şirket sitelerinde, bu otelin 1 günlük ücretinin 1.314 lira olduğunu göreceksiniz. 1 haftalık tatil fiyatı için otel yetkilileri ile görüşme yapabilirsiniz. Otel bazı durumlarda fiyatlarda indirim yapabilmektedir, en doğru fiyat için resepsiyonla iletişime geçebilirsiniz. Marmaris otel fiyatları ortalama olarak aynı konseptte hizmet veren oteller için birbirine yakındır. Yiyecek içecek çeşitliliği ve kalitesi, plaj, denize mesafe ve hava alanına mesafe faktörlerinin yanı sıra, her otelin sunduğu avantajlar vardır.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1
Escort izmir Casibom Casibom Casibom jojobet moldebet efesbet getirbet