Mercedes Benz EQE

Bataryası sadece 32 dakikada dolan yeni Mercedes Benz EQE model yeni nesi elektrikli arabanın 215 kW gücünde motoru var. Baş döndürücü bir menzili olan 613 km uzun yolda elektrikli araba kullanmaktan çekinenleri cesaretlendirecektir. Mercedes şirketinin bu yeni aracında yüksek kalite malzeme yüksek kalite teknoloji ve en iyi işçiliğin eserleri var. Şirket mühendisleri Mercedes Benz EQE modelini üretirken saf estetiğe önem vermişler ve aerodinamizm söz konusu olduğunda rakipsiz bir araç ortaya koymuşlar. Konfor ve güvenin bir arada bulunduğu nadir sayıda araçlardan biri olan Mercedes Benz EQE baştan sona estetik kıvrımları ile gözleri büyüleyecek.

Pin
Sıfır Emisyon Yüksek Menzil Mercedes EQE

Mercedes EQE teknik özellikleri öncesinde aracın tam bir doğa dostu olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Sıfır emisyon doğa dostu tasarımın bir neticesi, yüksek menzil ise teknolojinin sınırlarını zorlamanın bir sonucudur. Bu iki sonuç Mercedes EQE modelinde buluştu. Elektrikli araç satın almak isteyen fakat kararsız olanlar için büyük bir sorun olan Hız konfor, şarj süresi ve menzil sorunlarının tamamını bu şirket çözmüş gibi görünüyor.

Araçta kullanıcılar için opsiyonel ergonomik koltuklardaki 8 hava odacığı ve 4 titreşim elemanı bulunuyor. Araçta sürücü için bir de masaj programı var. Mercedes EQE teknik özellikleri ayrıntılandırsak; Mercedes daima en iyisini sunan bir şirket, dolayısı ile mükemmeliyetçi bir tasarım anlayışı var. Araç kapılarındaki gizli kapı kolları zarif görünüme katkı sağlıyor. Kollar siz elinizi yaklaştırdığınızda açılıyor, elinizi çektiğinizde içeri çekiliyorlar. Araçta HEPA filtre teknolojisi ile araç içindeki havada bulunan toz ve polenleri temizleyecek bir sistemi var. Kötü kokulara asla yer vermeyen eşsiz bir temizlik sistemi de bu araçta. Yine AI yapay zeka ile çalışan multimedya sistemi MBUX bu yeni modelin bir getirisi. Araçtaki Burmester yüksek kalite ses sisteminden de söz etmek gerekiyor. Aracın eni ( aynalar dahil) 2104 mm boyu 4946 mm ve yüksekliği 1503 mm bu ölçüler neredeyse altın oran gibi.

 Mercedes EQE Fiyatı

Yeni sıra dışı tasarıma sahip olan Mercedes EQE fiyatı 2.711.000 lira olarak belirlendi. Buna göre vergiler hariç fiyatı 1.432.000 iken ÖTV yüzde 60 olarak uygulandığında ve tescil masrafı olan 6.300 lira eklendiğinde araç toplamda 2 milyon 711 bin liraya ulaşıyor.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1