iPadOS 16 Beta İncelemesi

Heyecan verici sürüm olan iPadOS 16 Beta güncellemesi neler getiriyor hep beraber zaman kaybetmeden bakalım. iPadOS 16 Beta her zamankinden biraz daha fazla özellik ve kolaylık sunması için tasarlandı. İletişimi daha hızlı üretkenliği arttıracak ve uygulamaları daha kolay bir şekilde özelleştirecek bir sürüm.

iPadOS 16 Beta Özellikleri

Video ve fotoğraflarınızı maksimum 5 kişi ile paylaşabileceksiniz. Böylece ailenizde toplamda 5 kişi, her bireyin çektiği fotoğraf ve videoları görebilecek. Fotoğraflar ve videolar üzerinde yapacağınız değişiklikler de eş zamanlı olarak görülebilecek. Yazdığınız mesajları geri alma ve yeniden düzenleyip gönderme kolaylığı da iPadOS 16 Beta sürümünde yer alacak. Size gelen mesajları okumayı unuttuysanız “okunmadı” olarak işaretleyebilecek ve daha sonra müsait bir zamanda bakabileceksiniz.

iPadOS 16 Beta Sürümünde Share Play özelliği sayesinde gerçek zamanlı olarak videolarınızı birlikte izleyebilir, yorumlarınızı iletebilirsiniz. iPadOS 16 Beta sürümünde birlikte çalışma etkileşiminin daha da detaylandırılması oldukça güzel. Göndereceğiniz mailinizi geri alma yeniden düzenleme ve zengin bağlantılar ekleme bu sürümün artılarındandır. Sürümün getirilerinden biri de sahne yöneticisidir. Bununlar işleriniz daha da kolaylaşacak çünkü pencereleri istediğiniz boyuta getirebileceksiniz. Birden çok pencereyi aynı ekranda aynı anda görebileceksiniz.

iPadOS 16 Beta sürümünde uygulamalar arasında kolayca geçiş yapma kolaylığı da büyük bir avantaj sağlar. Belirli görevler için birbirinden farklı uygulamaları dilediğiniz gibi aynı anda kullanabileceksiniz. Bu sürümde harici ekran desteği de var. Üstelik cihazınız 6K kadar yüksek çözünürlükte harici ekranlara görüntü aktarabilir. iPadOS 16 Beta avantajları bunlarla sınırlı değil. Tam ekran haritaları ve hava durumunu görüntülemek, daha ayrıntılı hava durumu verilerine erişmek bu sürümün artılarından. Bu sürümde SharePlay uygulaması ile oynadığınız oyunları arkadaşlarınızla eş zamanlı olarak paylaşabilirsiniz. Dilerseniz oturum açıp arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Daha güzel görseller daha kolay kullanım ve zenginleştirilmiş kullanıcı deneyimi iPadOS 16 Beta avantajları arasında yer alıyor. Bu yazılım çocuklar için uygun aile- kontrol uygulamalarına da sahip.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1