Hızlı Kilo Verme Yöntemleri

Yaz aylarında kilo vermek ve özellikle hızlı kilo vermek büyük bir arayışa dönüştü. Her yıl ilk bahar ve yaz aylarında insanlar çirkin yağlardan kurtulmak istiyorlar. Kilolar bir anda alınmazlar, yavaş yavaş zaman içinde alınırlar. Onları hızlı vermek için radikal değişimler gerekiyor. Hızlı kilo verme yöntemleri arasında; günde 17 saat aç kalma yöntemi en güzeli. Bunu yapabilmek için de akşam 7’de yemeği kesmek ve ertesi gün kahvaltı yapmadan saat 12’ye kadar aç kalmak gerekiyor. Böylece tüm sistemlerimiz kendini onarır ve zararlı olan her şey vücuttan atılır. Buna yağlar da dahildir. Bu süre boyunca ağza hiç bir şey konmayacak. Hızlı kilo verme metotlarından biri bu.

1 Haftada 5 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım?

Aldığınız kalorileri gün içinde toplamda 600 kaloriyi geçmeyecek şekilde ayarlayın. Bu yöntemi 1 hafta uygulayın. Yapmadan önce mutlaka doktor onayı alın. Kronik hastalar için riskli bir yöntemdir. Diğer yöntem; 1 hafta boyunca günde 17 saat hiçbir şey yememektir. Diğer saatlerde de küçük porsiyonlarda protein ağırlıklı ve salatalarla beslenin. Bu işin felsefesi; az yemek, zaten vücut belli bir miktar enerjiyi her gün harcamak zorunda. Siz kaloriyi düşürürseniz, vücut bunu nereden alacak? Tabi ki depo yağlardan. Bir diğer yöntem 1 hafta boyunca uyumak. Uyuduğunuzda bir şey yemezsiniz ama vücut kalori harcamaya devam eder. 1 hafta nasıl uyuyabilirim diye merak edebilirsiniz. Doktor onayı ile uyku hapı almak bu yöntemlerden biri.

Hızlı Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım?

Önce kilo vermenin irade gerektiren bir karar olduğunu bilmek gerek. Kilo vermeye karar verdim dediğinizde; işin yarısı bitmiş olur. Zorlandığınızda bırakmayacak kadar güçlü bir iradeniz olmalı. Kararınızı verdikten sonra yüzlerce diyet programından birini seçin.

  • Su diyeti
  • Lahana Diyeti
  • Elma diyeti
  • Oruç Diyeti
  • Protein diyeti
  • Akdeniz Diyeti
  • Paleo Diyeti
  • Dukan diyeti

ve daha yüzlerde diyet programı bulunuyor. Hızlı kilo vermek için program yapamayacaklar; sofradan bir iki kaşık yiyip kalkmayı adet edinebilirler. Şekeri ve ekmeği hayatından çıkarıp uzun vadede ideal kiloya gelmemiş insan sayısı azdır. O insanların da insülin direnci yüksek olduğu için kilo veremiyorlar. Doktorlar bu direnci kıracak ilaçlar verebilirler. Hızlı kilo vermek için önce doktora gidin, sağlık durumunuzu ortaya çıkarın. Kronik hastalıkları belirleyin. Doktora hangi diyetin uygun olacağını sorun. Sonra da harekete geçin.

10 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım?

Sabırlı biri iseniz sağlıklı bir şekilde 10 kilo vermek için 3 ay size yetecektir. Kendinizi fazla zorlamadan ayda 3-4 kg vermek için şeker ve ekmekten feragat edin. Akşam yemeklerini erken yiyin. Abur cuburu tamamen kesin. Yağ yakımı için bol su tüketin. 10 kilo vermek zor değildir; 50-60 kg fazlası olan ve bu kiloları 6 ayda verebilen başarı hikayelerini inceleyin. Onlar az yiyip çok yürüdüler. Hızlı Kilo vermek ile rahatladılar, rahatladıkça programa devam ettiler. Sonunda fit görünüme kavuştular.

1 Haftada Evde Nasıl Kilo Verilir?

1 haftada hızlı kilo vermek için su diyeti uygundur. Su diyeti; acıktığınızda midenizi su ile dindirmeye dayanıyor. Günde 2 öğün yemek yiyerek ve gün içinde bol bol yürüyerek 1 haftada hızlı kilo verebilirsiniz. Acıktığınızda ya da canınız Fast Food çektiğinde; zihninizde kilo vermiş fit görüntünüzü canlandırın. Yedikçe bu hayalden ne kadar uzaklaştığınızın farkındalığını kazanın. Canınız çikolata tatlı istediğinde; bir kase yoğurda bir iki meyve ekleyip yiyin. Çayı kesinlikle şekersiz için, beyaz ekmeği hiç tüketmeyin. 1 haftada rahatlıkla 2 kg verebileceksiniz. Gün içinde de bol bol yürüyün.

Evde Nasıl Kilo Verilir?

Kilolar çarşıda verilmez, kilolar evde verilir. Evde hızlı kilo vermek kavramı; para ödemeden en kolay şekilde nasıl kilo vereceğini öğrenmek isteyenlerin kullandığı bir tabirdir. Evde kilo vermek için yapılacaklar belli. Az yemek yiyip bol bol egzersiz yaparak kilo verirsiniz. Spor salonuna gitmenize gerek yok; kendiniz dışarı atın ve yürüyebildiğiniz kadar yürüyün. Günde 10 km yürüyüş + banyo ve şekersiz- ekmeksiz geçireceğiniz bir ay içinde rahatlıkla 7 kilo vereceksiniz. Tüm azminizi toplayın ve bu süreci kısa sürede bitirin. Tavsiyelerimizi uyguladıktan sonra burada verdiğiniz kilolar hakkında yorum yaparak; yeni başlayacaklara motivasyon sağlayın.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
1