Fenerbahçe’de Arda Güler gelişmesi!

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’i 2-1 mağlup ederek 3 puan topladı. Haftalardır ilk 11’de başlayamayan ve maçlara dahi giremeyen Arda’nın morali oldukça düşüktü. Taraftarların sahada görmek istediği Arda’yı oynamayan Jorge Jesus, alçak sesle de olsa eleştiriler almaya başladı.

Fenerbahçe’nin son dakikada attığı golle Kiev’i 2-1 yenmesinin ardından sarı-lacivertliler arasında büyük bir sevinç yaşandı. Özellikle Dinamo Kiev’in mağlubiyetinden sonra ekstra mutlu olan Fenerbahçe taraftarları, Arda Güler’i düşünürken sevinçlerini kaybetti.

Fenerbahçe’nin deneyimli teknik direktörü Jorge Jesus, başlangıç ​​kadrosunda Arda Güler’i oynamıyor. Haftalardır ilk 11’de başlayamayan genç oyuncu için Fenerbahçe taraftarları tedirgin olmaya başladı. Herkesin büyük beklediği Arda Güler’in oynamaması taraftarları korkutuyor.

Futbol dünyasının emektar ismi Şansal Büyüka, Jorge Jesus’u adeta vurdu. Büyüka, “Fenerbahçe bir gol için yanıyordu, Jesus beş oyuncu değişikliği yaparken, Arda Güler “çilingir” olmasına rağmen kenarda bekleyerek kapıyı açtı… JJ, ligde “10” gibi lider bir oyuncu istemiyor. takım… Neredeyse “Lider benim, ikinci bir lidere gerek yok” diyor…” dedi.

ARDA GÜLER FOTOĞRAFLARI

Leave a Comment

error: Content is protected !!