Arkadaşına yardım etmek isteyen 20 yaşındaki genç öldü

Ankara’da tartıştığı arkadaşının yakınları tarafından 12 yerinden bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 20 yaşındaki iki çocuk babası, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Olay, 7 Eylül gecesi saat 01:00 sıralarında Yenimahalle ilçesi Yahyalar Mahallesi 943. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre Ferdi Karabacak (20), arkadaşı Aykut K.’nin alkollüyken araba kullanmasını istemeyerek aracın anahtarını aldı. Bunun üzerine Karabacak ile diğer arkadaşı Mehmet C. arasında çıkan tartışmanın ardından arkadaşlarından ayrılan Mehmet C., kısa süre sonra yakınları Ahmet C. ve Fırat C. ile birlikte Ferdi Karabacak’a gelerek Karabacak’ı ağır yaralayan 3 kişi, ellerinde döner ve ekmek bıçaklarıyla saldıran şahıs, araçlarına binerek olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücuduna aldığı 12 bıçak darbesi sonucu yere yığılan Ferdi Karabacak, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakıma kaldırıldı. Genç adam günlük yaşam mücadelesini kaybederken, 3 saldırgan da kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

OĞULLARINI KAYBEDEN ANNELERİN BEKLENTİLERİ KALPLERİ KIRDI

Oğluna tuzak kurulduğunu haykıran acılı anne Ayşe Karabacak, “Oğlum arkadaşlarına gitti. Sarhoş arkadaşına “Seni böyle bırakmayacağım” diyerek arabanın anahtarını aldı. Sonra diğer arkadaşı oğluma, ‘Ne yapıyorsun? Ferdi, arkadaşı sarhoş olduğu için anahtarı aldı. Tartışmaya başladılar. Oğlumu pusuya düşürdüler. Tartıştığı arkadaşı daha sonra babasını ve diğer akrabalarını aradı. Tuzağa düşürdükleri oğluma bıçakla saldırdılar. Oğlumu bıçakla 5 kişi öldürdü. Ben incindim, diğer anneler incinmesin. Oğlum mahallede kimseye zarar vermedi. O sevilen biriydi. 12 yerinden bıçaklandı, vahşice öldürüldü. Suçluların yakalanmasını istiyorum. Oğlumun kanı yerde kalmasın” dedi.

ÖLÜMDEN ÖNCE SALDIRGANLARA EŞİNİN ADINI VERDİ

Saldırganların adını Ferdi Karabacak’ın dini nikahlı eşi İpek Deniz’e ölmeden önce isim verdiği de öğrenildi. İki çocuk babası olan Karabacak’ın eşi Deniz, çocuklarının yetim kaldığını belirterek, “Eşim arkadaşıyla mahallede oturuyordu. Arkadaşı Aykut yanına geldi. Ferdi, ‘Sen çok kötüsün. sarhoş, seni böyle göndermem’. Eşim Aykut’un geldiği arabanın anahtarlarını alıp cebine koydu. Sonra karım orada bulunan başka bir arkadaşıyla tartıştı. O arkadaş eşime dedi ki, ” Sen kim oluyorsun da adamın anahtarını alıp küçük zannediyorsun?” Sonra akrabalarını alıp Ferdi’nin evine geldiler. Eşime saldırdılar. Vücudunda 12 bıçak izi vardı. Her yeri kanıyordu. Ambulans ‘Sakin ol’ kendisine saldıranların isimlerini verdi.Eşimin kanının yerde kalmasını istemiyorum.Saldırganların yakalanmasını istiyorum.Eşim çok iyi bir insandı.Yaparken öldü. iyi. Daha önce tartıştığı insanlarla bir sorunu yoktu. Benim iki çocuğum yetim kaldı” dedi.

CENAZE NAMAZINDAN SONRA SON YOLCULUĞUNU YAPTI

Seyyar satıcılık yapan Ferdi Karabacak için bugün öğle namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’ndaki Ahmet Efendi Camii’nde cenaze namazı kılındı. Genç adamın cansız bedeni, namazın ardından defnedilmek üzere gözyaşları içinde defnedildi. Karabacak’ın cenazesindeki yakınlarının feryatları yürek yaktı.

Leave a Comment

error: Content is protected !!
Escort izmir Casibom Casibom Casibom jojobet moldebet efesbet getirbet