Adım Para Uygulaması Nedir?

Son zamanların en çok araştırılan ve merak edilen metodu adım para uygulamasıdır. Yürüyerek para ve ödül kazandıran adım para uygulaması güvenilirlik ilkesi açısından oldukça iddialarını yerine getiren bir uygulamadır. Teknolojinin de gelişmesi ile beraber mobil telefonlarda adım sayar üzerinden para kazandıran bir uygulama olan adım para uygulaması herkesin merak ettiği uygulamalar arasında yerini almıştır. Özellikle de eve kapandığımız pandemi zamanlarından sonra hareketsiz kalan bedenlerimizin egzersizlere ihtiyacı vardır. Peki, adım sayar uygulaması nedir? Adım sayar uygulaması nasıl kullanılır? Gelin sizlerle birlikte bu uygulama hakkında detaylı bilgileri inceleyelim.
Pin

Adım Para Uygulaması Gerçek Mi?

Vücudumuzun egzersiz ve yürüyüş ihtiyacını karşılamak için oluşturulan bu uygulama hem sağlıklı bir yaşama kavuşmak hem de para kazanmak için oldukça etkili bir uygulamadır. Adım para uygulaması ile adım atarak hem para kazanabilir hem de sağlıklı bir yaşama kavuşabilirsiniz. Bu uygulamadan kazanmış olduğunuz ödül veya paraları sorunsuz bir şekilde teslim alabilirsiniz. Adım para uygulamasının gerçekliği nedir? Sorusuna gelecek olursak da evet, uygulama üzerinden para ve ödül kazanan pek çok kişiler olduğu gibi mağaza üzerinden sorunsuz bir şekilde paralarını teslim alan kişiler de mevcuttur.
Pin

Adım Para Uygulaması Nasıl Kullanılır?

En çok merak edilen konuların başında ise adım para uygulaması nasıl kullanılır sorusu gelmektedir. Telefonunuzun Google Play Store uygulamasına giriş yaparak adım para yazıp bu uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebilir ve kolaylıkla kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra ise hesap açma işlemi gerçekleştirmeniz gerekir. Bu uygulamayı kullanabilmek için de 3 farklı şekilde hesap açabilirsiniz. Bunlar aşağıdaki gibidir;

  • Facebook ile üye olabilmek
  • Google ile üye olabilmek
  • Cep telefonu ile üye olabilmek

1000 Adım Kaç Adım Para?

Adım para uygulaması, sizlere sanal birikim imkanı sağlamaktadır. Birikimler sonunda ise ürün hizmetten yararlanabilir veya takas edebilirsiniz. Günlük olarak dönüşüm sağlayabileceğiniz adım sayısı 20.000’dir. Bu sayı minimum olarak ise 10.000’dir. Her 1000 adım ise 1 adım para karşılığındadır. Eğer bonus enerji kullanmak isterseniz de bu rakam %10 oranında artmaktadır.

En İyi Adım Para Uygulaması Hangisi?

Son zamanların en popüler ve en çok kullanılan ve para kazandıran uygulaması SweatCoin’dir. En çok tercih edilen adım para uygulaması olması dışında bu sektörün ortaya çıkmasını sağlayan ilk uygulamadır. Aynı zamanda para kazanma sektöründe de ilk temsilci olarak karşımıza çıkmaktadır.

buraya tıklayarak “Adım Para Uygulaması Nedir?” konulu uygulamayı indirebilirsiniz..

Leave a Comment

error: Content is protected !!